More

    TAG

    Советниците не ги изгласаа субвенциите за ЈСП

    Советниците не ги изгласаа субвенциите за ЈСП

    Со 22 гласа „за“, ниту еден глас „против“ и 11 „воздржани“, денеска на вонредната седница на Град Скопје не беше изгласана одлуката за субвенционирање...

    Latest news