More

    TAG

    Сомнителен тендер во Гази Баба?

    Сомнителен тендер во Гази Баба?

    Денес ќе презентираме и ќе продолжиме, ќе се надоврземе на вчерашните докази за тендерот за улично осветлување во Гази Баба, каде што јавноста треба...

    Latest news