More

    TAG

    СО НОВИТЕ СНЕЖНИ ВРНЕЖИ ДЕЖУРНИТЕ ЕКИПИ ВЕДНАШ НА ТЕРЕН

    СО НОВИТЕ СНЕЖНИ ВРНЕЖИ ДЕЖУРНИТЕ ЕКИПИ ВЕДНАШ НА ТЕРЕН

    Со новите снежни врнежи кои го зафтија охридскиот регион уште од синoќа дежурните екипи на Ј.П.„Охридски Комуналец” излегоа веднаш на терен. Се интервенираше со...

    Latest news