More

    TAG

    Случувањата во Украина се дел од големата светска прераспределба во која ќе страдаат малите држави

    Лукашенко: Случувањата во Украина се дел од големата светска прераспределба во која ќе страдаат малите држави

    Белорускиот претседател Александар Лукашенко, изјави дека во моментов случувањата во Украина се дел од големата светска прераспределба, во која ќе страдаат малите држави. – Никој...

    Latest news