More

    TAG

    Словенечките здравствени работници ги соблекоа мантилите

    Словенечките здравствени работници ги соблекоа мантилите

    Околу 50.000 вработени во словенечките здравствени домови, болници, установи за социјална заштита, центри за социјална работа и аптеки денеска стапија во еднодневен штрајк по...

    Latest news