More

    TAG

    Словачка е во опасна ситуација по атентатот на Фицо

    Словачка е во опасна ситуација по атентатот на Фицо?!

    „Сакам да ги повикам јавноста, новинарите и политичарите да престанат да шират омраза и поделби. На прагот сме на граѓанска војна. Емоциите се природно...

    Latest news