More

    TAG

    Сликата на Рита Ора на косовските поштенски марки

    Сликата на Рита Ора на косовските поштенски марки

    Пејачката Рита Ора, која е родена во Приштина, стана дел од марките на Филателијата на Поштата на Косово.Печатот со нејзиниот лик ќе биде пуштен...

    Latest news