More

    TAG

    слава тебе Господи“

    Што ќе научи папагал во манастир? „Господи помилуј, слава тебе Господи“

    Папагалите се интересни животинки, особено оние кои умеат да зборуваат. Односно, тие не зборуваат, туку повторуваат. Во тоа нивно мало мозоче го меморираат сето она...

    Latest news