More

    TAG

    Симптоматично запирањето на западните инвестиции во рударскиот сектор во Македонија

    Симптоматично запирањето на западните инвестиции во рударскиот сектор во Македонија

    Регионот на Западен Балкан продолжува да биде под засилено руско влијание. Ова го потврдија и високи американски претставници по објавувањето на новите имиња од...

    Latest news