More

    TAG

    Шведска испраќа делегација во Анкара за да разговара за членството во НАТО

    Шведска испраќа делегација во Анкара за да разговара за членството во НАТО

    Шведска ќе испрати делегација на дипломати во Турција за да разговара за одлуката на скандинавската земја да поднесе барање за членство во НАТО. Шефот на...

    Latest news