More

    TAG

    Швајцарски планински села кои немаат конкуренција: Меѓу нив и едно без автомобил

    Швајцарски планински села кои немаат конкуренција: Меѓу нив и едно без автомобил

    Мурен е едно од уникатните планински села на Алпите со поглед на долината Лаутербрунен. Градот без автомобили има неколку улици со шарени куќи покриени...

    Latest news