More

    TAG

    Што ако Русија не го обнови договорот за жито?

    Што ако Русија не го обнови договорот за жито?

    Генералниот секретар на Обединетите нации (ОН) Антонио Гутереш, апелираше до Русија да го оживее договорот за жито во Црното Море, постигнат со посредство на...

    Latest news