More

    TAG

    Шпанија планира да воведе боледување за жените со болна менструација

    Шпанија планира да воведе боледување за жените со болна менструација

    Шпанија планира да воведе боледување за жените кои страдаат од силни болки поради менструацијата, објавија локалните медиуми во земјата. Нацрт-законот вели дека жените би можеле...

    Latest news