More

    TAG

    Шакира во новата песна му се намерачи на поранешниот свекор

    Шакира во новата песна му се намерачи на поранешниот свекор

    Откако ги прозва поранешниот партнер Жерар Пике и неговата нова девојка во нејзината хит песна, Шакира се нафрли на нејзиниот поранешен свекор во новата...

    Latest news