More

    TAG

    сендвич од Subway

    Како може еден сендвич да чини 1.844 долари?

    Џесика Ли од Австралија неодамна открила дека пилешко и салата во обичен сендвич од Subway може да чинат дури 1.844 долари. Откако се вратила...

    Latest news