More

    TAG

    Селин Дион откажа голем дел од својата европска турнеја поради здравствени проблеми

    Селин Дион откажа голем дел од својата европска турнеја поради здравствени проблеми

     Селин Дион поради здравствени проблеми одложи или откажа неколку најавени концерти во рамките на нејзината европска турнеја. Меѓу другото, беше претставен и концерт во...

    Latest news