More

    TAG

    Се воведуваат нови сметководствени стандарди

    Се воведуваат нови сметководствени стандарди

    Со воведувањето на меѓународните сметководствени стандарди за 2 години од сегашните 35%, сивата економија ќе се намали на сигурни 25 до 22%, бидејќи ќе...

    Latest news