More

    TAG

    се слуша како некој вели

    „ Прекрасен ден за капење“, се слуша како некој вели, додека човек плива во нечиста вода, а над него се гледа лустер

    „ Прекрасен ден за капење“, се слуша како некој вели, додека човек плива во нечиста вода, а над него се гледа лустер. Се работи...

    Latest news