More

    TAG

    Се претворивме ли во депресивна нација?

    Се претворивме ли во депресивна нација?

    Утрово до 8:30 часот издадени биле 1.150 кутии „дијазепам“, а оваа бројка до 11 часот се зголемила на 6.200 кутии, додека, пак, до 14...

    Latest news