More

    TAG

    Се навали едната кула во северниот италијански град Болоња - Ќе ја „исправаат“ за да не се урне

    Се навали едната кула во северниот италијански град Болоња – Ќе ја „исправаат“ за да не се урне

    Локалните власти ја обезбедија областа околу една од двете кули од 12 век, кои станаа симбол на северниот италијански град Болоња, стравувајќи дека нејзиното...

    Latest news