More

    TAG

    се измори и си легна на брегот

    Скокна во река за да ѝ избега на полицијата, се измори и си легна на брегот

    Дилер на дрога во Велик Британија скокнал во река за да избегне апсење пред да колабира од истоштеност, објави британски Телеграф. Флин Џеферис побегна од полицајците...

    Latest news