More

    TAG

    Се гасат и печките и надежите на работниците дека ќе останат на работа

    Се гасат и печките и надежите на работниците дека ќе останат на работа

    Колку работници ќе ги изгубат работните места поради енергетската криза? Засега сѐ се одвива под плаштот на принудни одмори и намалена плата на 70 отсто....

    Latest news