More

  TAG

  Сашо Дончевски

  Законот за полиција е јасен ,Министерот Спасовски должен е веднаш да го разреши комндирот на ПС од ОН Охрид Сашо Дончевски

  Колку негативни извештаи за сработеното на командирот на Полициска станица Охрид Сашо Дончевски треба да поминат пред советот на Општина Охрид,за конечно на раководството...

  Командирот на ПС Охрид Дончевски со полициско – криминални дејствија спроведувал „План Б“ врз советниците во Охрид за да му поминел криминален извештај!?

  Командирот на Полициската станица од општа надлежност во Охрид, Сашо Дончевски станал лице од посебен државен, но и криминален интерес! Откако Охридскај обзнани дека...

  Latest news