More

    TAG

    Само овие три модели на Volkswagen ќе ја преживеат транзицијата кон електрична енергија: доаѓаат и 11 нови имиња

    Само овие три модели на Volkswagen ќе ја преживеат транзицијата кон електрична енергија: доаѓаат и 11 нови имиња

    Golf, Tiguan и GTI се безбедни, рече шефот на брендот Volkswagen, Томас Шефер, додека другите модели ќе се дискутираат од случај до случај. За...

    Latest news