More

    TAG

    Само ноќва 76 скопјани заѕвониле на 112 во Центарот за управување со кризи

    Само ноќва 76 скопјани заѕвониле на 112 во Центарот за управување со кризи

    Директорот на Центарот за управување со кризи (ЦУК) Стојанче Ангелов утрово го посети Секторот 112 во рамки на ЦУК и од дежурниот сменоводител и...

    Latest news