More

    TAG

    Руските хиперсонични проектили „Циркон“ кои беа испукувани од подморници можат да бидат „крај на играта“ за евентуална војна меѓу НАТО и Русија

    Руските хиперсонични проектили „Циркон“ кои беа испукувани од подморници можат да бидат „крај на играта“ за евентуална војна меѓу НАТО и Русија

    Руските хиперсонични проектили „Циркон“ кои беа испукувани од подморници можат да бидат „крај на играта“ за евентуална војна меѓу НАТО и Русија просто затоа...

    Latest news