More

    TAG

    Русија им даде време на Украинците да се предадат

    Русија им даде време на Украинците да се предадат

    Русија кажа дека ќе ги гарантира животите на преостанатите украински војници кои се борат во Мариупол ако денеска го положат оружјето. Руската влада соопшти...

    Latest news