More

    TAG

    Розовите езера

    Езера чија боја е доволна причина да започнете да го планирате вашето следно патување

    Розовите езера се главно толку солени што не можете да потонете во нив, изгледаат одлично на фотографиите, а пејзажите формирани од наслагите на сол...

    Latest news