More

    TAG

    Ретроспектива на Миодраг Мица Поповиќ: Сликарство на постојан бунт

    Ретроспектива на Миодраг Мица Поповиќ: Сликарство на постојан бунт

    „Слика на постојан бунт“ е името на ретроспективната изложба во Галеријата САНУ по повод стогодишнината од раѓањето на Мица Поповиќ, голем југословенски и српски...

    Latest news