More

    TAG

    ретко кој ги јаде денес

    Кутрите јадења од времето на Југославија што ги сакавме, ретко кој ги јаде денес

    Секој од нас има сеќавање на јадење кое некогаш било толку популарно и сакано во Југославија, а денес е речиси заборавено. Бидејќи не ни...

    Latest news