More

    TAG

    Речиси 10 милиони Етиопјани гладуваат поради воени конфликти и суша

    Речиси 10 милиони Етиопјани гладуваат поради воени конфликти и суша

    Речиси 10 милиони Етиопјани се соочуваат со екстремен глад во регионите Амхара и Тигре поради воени конфликти и силна суша, соопшти британската добротворна организација...

    Latest news