More

    TAG

    Рак на дојка: Најважната рана дијагноза - колку често да се оди на скрининг

    Рак на дојка: Најважната рана дијагноза – колку често да се оди на скрининг

    Радиологот Магдалена Радовиќ во живо во Дан, зборувајќи за ракот на дојката, изјави дека „исходот е одличен кога ракот ќе се открие навреме“. "Многу...

    Latest news