More

    TAG

    Радев го нарече Гоце Делчев „апостол на слободата на македонските Бугари“

    Радев го нарече Гоце Делчев „апостол на слободата на македонските Бугари“

    Добрососедските односи меѓу Бугарија и Република Северна Македонија ќе бидат стабилни и неповратни  кога историската вистина ќе нѐ обедини, напишал бугарскиот претседател Румен Радев на...

    Latest news