More

    TAG

    Работниците на протест ќе испорачаат барања до новата влада

    Работниците на протест ќе испорачаат барања до новата влада

    Пораст на платите во приватниот и во јавниот сектор, минимална плата во износ од најмалку 450 евра во првите 100 дена од новата влада,...

    Latest news