More

    TAG

    Путин: Не планираме да ги напаѓаме земјите од НАТО

    Путин: Не планираме да ги напаѓаме земјите од НАТО

    Русија нема планови за ниту една земја од НАТО и нема да ги нападне Полска, балтичките земји или Чешка, но ако Западот и испорача...

    Latest news