More

    TAG

    Пуштени во продажба млад кромид и пиперки со пестициди

    Пуштени во продажба млад кромид и пиперки со пестициди

    МЗШВ и АХВ свесно пуштиле во промет зеленчук во кое има присуство на пестициди, обвини Цветан Трипуновски, претседател на Комисија за земјоделство, шумарство и...

    Latest news