More

    TAG

    Пукање во Шведска - Тројца тинејџери се повредени

    Пукање во Шведска – Тројца тинејџери се повредени, едниот е во критична состојба

    Голема полициска акција е во тек во Ховсјо во југозападно Седертеље. Најмалку тројца тинејџери биле застрелани и пренесени во болница, а напаѓачот е во...

    Latest news