More

    TAG

    Првиот секретар во хрватската амбасада се сомничи за шпионажа

    Првиот секретар во хрватската амбасада се сомничи за шпионажа

    Првиот секретар во Амбасадата на Република Хрватска во Белград, Хрвоје Шнајдер, протеран е од Србија поради шпионажа. Медиумите наведуваат дека се работи за документирана...

    Latest news