More

    TAG

    Прв пат во ОК: Болеста што ја шират кучињата е пренесена на луѓето

    Прв пат во ОК: Болеста што ја шират кучињата е пренесена на луѓето

    Болеста е ендемична на места како што е Источна Европа, а претходно болеста беше забележана само во изолирани случаи кај животни увезени од регионот. Неизлечивата...

    Latest news