More

    TAG

    Проценките на First Fides: повеќе од половина од лекарите ја повлекле својата согласност за прекувремена работа

    Проценките на First Fides: повеќе од половина од лекарите ја повлекле својата согласност за прекувремена работа

    Третата недела од штрајкот на лекарите и стоматолози започна со собранија на штрајкувачи. Вработените нагласуваат дека сакаат да работат во согласност со европската директива,...

    Latest news