More

    TAG

    Протече нова компромитирачка фотографија на Борис Џонсон

    Протече нова компромитирачка фотографија на Борис Џонсон

    Лондонската полиција ќе ја преиспита својата одлука да ја прекине истрагата за божиќниот собир на Даунинг стрит 10, откако во јавноста протече нова фотографија...

    Latest news