More

    TAG

    Пронајдени се останките на трите жртви на ерупцијата на Везув во Помпеја во 79 година од нашата ера

    Пронајдени се останките на трите жртви на ерупцијата на Везув во Помпеја во 79 година од нашата ера

    Посмртните останки на три лица кои загинаа во ерупцијата на Везув во 79 година од нашата ера. д. тие неодамна беа откопани за време...

    Latest news