More

    TAG

    проклетство

    Вештачка интелигенција: економски благослов или проклетство?

    Напредокот на техниките на орање во средниот век не ги извлекол европските селани од сиромаштија, главно затоа што нивните владетели инвестирале такви новосоздадени вредности...

    Latest news