More

    TAG

    производители на кулен

    Производителите на Кулен се соочија со неочекуван проблем

    Климатските промени, благите зими и сувите топли лета им предизвикуваат се повеќе проблеми на производителите на кулен. На семејните фарми кои на традиционален начин...

    Latest news