More

    TAG

    Професорот Марјан Ѓуровски предупредува за голем безбедносен ризик

    Професорот Марјан Ѓуровски предупредува за голем безбедносен ризик

    Владици – членови на Синодот МПЦ-ОА се вмешани во шпионажа за незападни разузнавачки служби што претставува безбедносен ризик и закана и за македонската црква...

    Latest news