More

    TAG

    Проблемите со артеријата на нозете се почести кај корисници на марихуана

    Проблемите со артеријата на нозете се почести кај корисници на марихуана

    Корисниците на марихуана можеби се изложени на поголем ризик од стеснување на артериите на нозете, сугерира новата анализа. Наодите се извлечени од САД. болнички податоци...

    Latest news