More

    TAG

    претставен како претставник на Србија

    Косовскиот инспектор го напушти конгресот во Грција, претставен како претставник на Србија

    Главниот инспектор на косовската централна трудова инспекција Хекуран Никчи го напушти Балканскиот конгрес за безбедност и здравје при работа што се одржа во понеделникот...

    Latest news