More

    TAG

    Премиерот Ковачевски: Повисока плата за околу 45 евра за поголем домашен буџет

    Премиерот Ковачевски: Повисока плата за околу 45 евра за поголем домашен буџет

    Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски, заедно со министерката за труд и социјална политика Јована Тренчевска, денеска ја посетија текстилната компанија...

    Latest news