More

    TAG

    Предизвикувачот на Владимир Путин собра доволно потписи и влезе во трката за претседател

    Предизвикувачот на Владимир Путин собра доволно потписи и влезе во трката за претседател

    Рускиот антивоен кандидат Борис Надеждин во средата изјави дека поднел 150.000 потписи што му се потребни на Централната изборна комисија (ЦИК) за да влезе...

    Latest news