More

    TAG

    Познат фармацевтски гигант 20 години ги мамел вработените за плати

    Познат фармацевтски гигант 20 години ги мамел вработените за плати

    Словенечката фармацевтска компанија „Лек“ од Љубљана неколку години неправилно ги пресметува надоместоците на платите на своите вработени, чиј синдикат проценува дека на овој начин...

    Latest news